Guia BANYOLES
Últims anuncis
100 - Treball
200 - Compra venda
250 - Immobiliària
290 - Immobiliària - Lloguers
300 - Professionals
310 - Ensenyament
330 - Informàtica
340 - Salut
350 - Serveis
500 - Vehicles
600 - Es regala
700 - Esoterisme
800 - Relacions
900 - Altres
Fes-nos publicitat, comparteix la pàgina.
Aquest servei serà útil a més gent :)
Guarda aquest RSS en el teu client de correu i t'avisarà quan es publiquin anuncis nous Temes Publicar un anunci

Anuncis per paraules gratis

»

Últims anuncis publicats

Ref: 4MPL387 - Psicoanalista a Girona - (Girona)  

Sents que passes per la vida de puntetes?, pateixes potser per alguna decepció, o malaltia?, sents angoixa o preocupació per algun problema del teu fill? Atenc tardes i vespres, fins tard, i opció per al cap de setmana. Es pot demanar cita a través de Whatsapp. La psicoanàlisi et permet Entendre; tracta sobre els sentiments de pors, angoixa, ansietat, compulsions, fòbies, depressió.

Ref: 4MONCPK - Es lloga habitació en casa de pagès a Cornellà - (Cornellà del Terri)  

Es lloga habitació molt àmplia per a noia en una casa de pagès a 5 minuts de Banyoles i 10 de Girona. Zona molt tranquil•la i ben comunicada. Imprescindible noia amb feina, respectuosa i endreçada, no fumadora. Preu 200 € més les despeses (aigua, llum i internet) a compartir entre 3.

Ref: 4MMG3NF - Classes particulars a domicili - (Banyoles)  

Noia amb el batxillerat i el CFGS d'Administració i Finances, s'ofereix per donar classes particulars a domicili a nens que estiguin cursant l'ESO.

Ref: 4MI30GG - ES BUSCA PERSONA PER REFORÇ ESCOLAR - (Banyoles)  

Es busca persona que pugui fer classes de reforç (català, castellà, anglès, etc.) d'un alumne de 1r d'ESO durant tot aquest curs. És urgent trobar una persona. Per qualsevol cosa posar-se en contacte amb el: 677 46 04 15. Gràcies.

Ref: 4MGJ4N4 - Guanya Benestar i Millora la teva Economia - (Girona)  

Aquest dissabte a Girona tens l'oportunitat d'assistir a una presentació de Herbalife. Posa't en contacte amb mi i et paso la teva invitació.

Ref: 4MC51E5 - Busco feina d'administrativa - (Banyoles)  

Noia de 21 anys amb el Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances busca feina per fer tasques administratives.

Ref: 4M7CIN6 - BUSCO TREBALL PER L'ESTIU - (Banyoles)  

Noia de 17 anys busca feina durant la temporada d'estiu. Sòc una persona que aprèn molt ràpid i amb moltes ganes de treballar. Puc treballar en qualsavol cosa: neteja, ajudant de cuina, a la indústria com a operària... i com a propòsit intento millorar el que sóc i el que faig de manera constant, entre altres coses. Telèfon: 642049318

Ref: 4M6DKFB - Qualsevol tipus de préstec ràpid en 48 hores - (blij)  

Jo sóc un gerent de negocis jubilat, i ofereixo la meva recepta a totes les persones que s'enregistra una necessitat urgent per diners. Així que tinc l'oportunitat d'oferir préstecs amb un 3% d'interès cal pagar en diversos trams. Préstecs que van des de 2000 € fins a gràcies 500.000 euros per contactar amb mi per correu electrònic per obtenir més informació: nicolasfinanzas08@gmail.com

Ref: 4M67NC3 - Primer treball - (Banyoles, Girona)  

Soc una noia de 16 anys, que aquest estiu vol començar a tenir experiencia laboral. Estic oberta a cualsevol tipus de treball i horari. He fet feinas de cangur. Pero cap feina professional. Estic disposada apendre i ficar esforç.

Ref: 4M5PP0D - Busco habitació o casa amb jardí a Banyoles - (Banyoles)  

Noia amb feina a Banyoles, busco casa amb jardí o terrassa per llogar o gent per conviure i que li agradin els gossos.

Ref: 4M5PO6N - Noia soltera amb 2 gossos busca vivenda adecuada i persones amb qui conviure - (Banyoles)  

Soc Noia soltera tinc feina a Banyoles, cuido 2 gossos i magradaria trobar un lloc on poguem viure adequadament a Banyoles o a prop, puc adaptarme a casa dalguna familia o podem Fer equip per compartí despeses de lloguer

Ref: 4M4MPG8 - BUSCO TREBALL PER L'ESTIU - (Banyoles)  

Noia de 17 anys. Busco feina temporal per aquest estiu. M'agradaria treballar en el sector de l'hosteleria com a: ajudant de cuina, de neteja o de cammbrera, a la indústria com a operària o de neteja... Tèlefon: 642049318

Ref: 4M34DF0 - Cangur Pla de l'Estany - (banyoles)  

Noia de 22 anys amb experiència demostrable s'ofereix per a fer de cangur entre setmana, nits i caps de setmana. Preu negociable. Telf: 689 924 212 Moltes gràcies!

Ref: 4M1P4P9 - Carnisser/a - (Girona)  

Miquel Alimentació Grup, empresa líder en la distribució alimentària majorista busca incorporar un/a carnisser/a per el Gros Mercat de Girona. Les seves funcions serien: - Preparació del producte a petició del client. - Realitzar les comandes a proveïdors. - Atenció al Client. - Controlar les mermes de la secció. - Controlar i recepcionar el producte.

Ref: 4M1P4A7 - Carnisser/a - (Olot)  

Miquel Alimentació Grup, empresa líder en la distribució alimentària majorista busca incorporar un/a carnisser/a per el Gros Mercat d'Olot. Les seves funcions serien: - Preparació del producte a petició del client. - Realitzar les comandes a proveïdors. - Atenció al Client. - Controlar les mermes de la secció. - Controlar i recepcionar el producte.

Ref: 4M1M78G - INGRESOS EXTRES - (Pla de l'Estany)  

Vols guanyar un sobresou per donar-te un capritx, per les teves merescudes vacances, ...? Uneix-te al meu equip i podras obtenir benecis en funcio del teu esforç

Ref: 4M1M6FI - CONTROLA EL TEU PES - (Pla de l'Estany)  

Vols controlar el teu pes de manera natural, aportant tots els nutrients que el teu cos necesita i sense pasar gana? Demane'm més informació

Ref: 4M16IN2 - REFORÇ A PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT - (Banyoles)  

Graduada en Llengües Aplicades s'ofereix per donar classes particulars de reforç escolar durant juliol i agost. Horari i preu a convenir.

Ref: 4LO0538 - Es busca professor@ preferiblement amb experiència en Educació Infantil i/o Primaria. - (Pla de l'estany)  

Es busca professor@ amb formació docent (magisteri, pedagogia, psicopedagogia, psicologia, educació social o llicenciatura + CAP o equivalent), preferentment que tingui experiència en Educació Infantil i/o Primària.

Ref: 4LMD357 - Comptable amb ganes de treballar - (Serinya)  

Noi de 19 anys actualemnt estudiant comptabilitat i finances busca feina per fer de comptable i comença agafar experiencia en el sector. Responsable i amb moltes ganes de treballar