Guia BANYOLES
Últims anuncis
100 - Treball
200 - Compra venda
250 - Immobiliària
290 - Immobiliària - Lloguers
300 - Professionals
310 - Ensenyament
330 - Informàtica
340 - Salut
350 - Serveis
500 - Vehicles
600 - Es regala
700 - Esoterisme
800 - Relacions
900 - Altres
Fes-nos publicitat, comparteix la pàgina.
Aquest servei serà útil a més gent :)
Guarda aquest RSS en el teu client de correu i t'avisarà quan es publiquin anuncis nous Temes Publicar un anunci

Anuncis per paraules gratis

»

Últims anuncis publicats

Ref: 4NFE2HC - Treballem tots junts! - (Banyoles)  

Bones. Joveneta de 19 anys. Busco feina en el sector de sanitat (gerocultora) en un Centre residencial ja que disposo de la titulacio de CFGM de persones en situación de dependencia i tinc experiencia laboral i de practquies. Tambe m'agradaria, treballar d'ajudant de cuina ( per si surt alguna oferta). Disposo de horari indefinit.

Ref: 4NF4B6E - Suport administratiu-comptable - (Porqueres)  

Administrativa comptable amb experiència suport en tasques administratives: comptabilitat, facturació....

Ref: 4NEFFCG - S'ofereix dona per feina - (Banyoles)  

DONA s'ofereix per neteja, cuina, planxa i amb vechicle propi

Ref: 4NE9J6G - Busco feina d'Administrativa - (Banyoles )  

Noia de 21 anys, responsable, organitzada, empàtica, amb facilitat per aprendre ràpid, però sobretot amb moltes ganes de treballar, busca feina d'administrativa.

Ref: 4ND7LM0 - NOIA BUSCO TREBALL CURA GENT GRAN - (Banyoles, Girona)  

Noia 31 anys responsable, simpatica, neta, amb experiencia, busco feina de tenir cura gent gran o neteja , busco feina a jornada completa si pot ser, disponibilitat inmediata... tel. 642736667

Ref: 4NCC3E1 - Tècnic informàtic repara ordinadors a domicili - (Banyoles, Girona)  

Tècnic informàtic amb experiència repara ordinador a domicili a molt bon preu.

Ref: 4NC8HBO - Àngles (natiu) i Matemàtiques - (Banyoles)  

Classes particulars de Àngles (natiu americà) i matemàtiques de primària, ESO, batxillerat I curs pont. 12€/hora. Estudian de psicologia 2on any.

Ref: 4N92DO7 - Aprenem a aprendre: - (Banyoles)  

Llicenciat en Nàutica i Transport Marítim, amb dilatada experiència com a professor privat, s’ofereix per a classes de repàs i/o reforç de Primària, ESO i Batxillerat. No només estudiarem. També treballarem metodologies d’estudi, tàctiques per encarar proves acadèmiques i la gestió del temps davant la feina escolar. No dubteu en contactar per a més informació!!

Ref: 4N689E9 - Compartir casa a Argelaguer - (Argelaguer)  

Dues habitacions completament disponibles i resta a compartir: bany, cuina, sala/menjador/llar-defoc, jardí, rentador...

Ref: 4N688E3 - Vols ballar lindy hop? Busco parella de ball (noia), inicial... o per aprendre'n una mica més! - (Argelaguer)  

Hola! m'agradaria apuntar-me als cursos de lindy hop al CC Porqueres. Cal apuntars-hi per parelles. Soc lider, ets follower? Podem fer nivell inicial o intermedi, com prefereixis. És els dijous al vespre.

Ref: 4MPL387 - Psicoanalista a Girona - (Girona)  

Sents que passes per la vida de puntetes?, pateixes potser per alguna decepció, o malaltia?, sents angoixa o preocupació per algun problema del teu fill? Atenc tardes i vespres, fins tard, i opció per al cap de setmana. Es pot demanar cita a través de Whatsapp. La psicoanàlisi et permet Entendre; tracta sobre els sentiments de pors, angoixa, ansietat, compulsions, fòbies, depressió.

Ref: 4MONCPK - Es lloga habitació en casa de pagès a Cornellà - (Cornellà del Terri)  

Es lloga habitació molt àmplia per a noia en una casa de pagès a 5 minuts de Banyoles i 10 de Girona. Zona molt tranquil•la i ben comunicada. Imprescindible noia amb feina, respectuosa i endreçada, no fumadora. Preu 200 € més les despeses (aigua, llum i internet) a compartir entre 3.

Ref: 4MI30GG - ES BUSCA PERSONA PER REFORÇ ESCOLAR - (Banyoles)  

Es busca persona que pugui fer classes de reforç (català, castellà, anglès, etc.) d'un alumne de 1r d'ESO durant tot aquest curs. És urgent trobar una persona. Per qualsevol cosa posar-se en contacte amb el: 677 46 04 15. Gràcies.

Ref: 4MGJ4N4 - Guanya Benestar i Millora la teva Economia - (Girona)  

Aquest dissabte a Girona tens l'oportunitat d'assistir a una presentació de Herbalife. Posa't en contacte amb mi i et paso la teva invitació.

Ref: 4MC51E5 - Busco feina d'administrativa - (Banyoles)  

Noia de 21 anys amb el Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances busca feina per fer tasques administratives.

Ref: 4M7CIN6 - BUSCO TREBALL PER L'ESTIU - (Banyoles)  

Noia de 17 anys busca feina durant la temporada d'estiu. Sòc una persona que aprèn molt ràpid i amb moltes ganes de treballar. Puc treballar en qualsavol cosa: neteja, ajudant de cuina, a la indústria com a operària... i com a propòsit intento millorar el que sóc i el que faig de manera constant, entre altres coses. Telèfon: 642049318

Ref: 4M6DKFB - Qualsevol tipus de préstec ràpid en 48 hores - (blij)  

Jo sóc un gerent de negocis jubilat, i ofereixo la meva recepta a totes les persones que s'enregistra una necessitat urgent per diners. Així que tinc l'oportunitat d'oferir préstecs amb un 3% d'interès cal pagar en diversos trams. Préstecs que van des de 2000 € fins a gràcies 500.000 euros per contactar amb mi per correu electrònic per obtenir més informació: nicolasfinanzas08@gmail.com

Ref: 4M67NC3 - Primer treball - (Banyoles, Girona)  

Soc una noia de 16 anys, que aquest estiu vol començar a tenir experiencia laboral. Estic oberta a cualsevol tipus de treball i horari. He fet feinas de cangur. Pero cap feina professional. Estic disposada apendre i ficar esforç.

Ref: 4M5PP0D - Busco habitació o casa amb jardí a Banyoles - (Banyoles)  

Noia amb feina a Banyoles, busco casa amb jardí o terrassa per llogar o gent per conviure i que li agradin els gossos.

Ref: 4M5PO6N - Noia soltera amb 2 gossos busca vivenda adecuada i persones amb qui conviure - (Banyoles)  

Soc Noia soltera tinc feina a Banyoles, cuido 2 gossos i magradaria trobar un lloc on poguem viure adequadament a Banyoles o a prop, puc adaptarme a casa dalguna familia o podem Fer equip per compartí despeses de lloguer